Skip to main content

Masters in Change Management

College Tour

Masters in Change Management

College Tour

Equipe gaat ‘on tour’

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan ons eerste webinar uit de serie ‘Masters in Change Management College Tour’. In het format, bekend van TV, laten wij inspirerende sprekers aan het woord over actuele thema’s op het gebied van change management. Voorafgaand aan het webinar heeft u de mogelijkheid om, middels onderstaand aanmeldformulier, uw vragen in te dienen. Tijdens het webinar zal de spreker uitgebreid ingaan op deze vragen.

‘Van VVT organisatie naar een verlengd hospice’

Vergrijzing. Steeds betere behandelmethodes. Redenen waarom de zorgvraag in toenemende mate aan verandering onderhevig is. We worden ouder en komen steeds later bij zorgaanbieders terecht. Dit resulteert in een kortere verblijfsduur met een complexere zorgvraag. De VVT-sector kampt met een structureel personeelstekort waarbij er voor de zittende bezetting veelal overbelasting en verzuim ontstaat.

Wilt u geïnspireerd worden met nieuwe change management
inzichten voor de VVT-sector?
Aanmelden

Webinar | 27 mei

Wat u kan verwachten:

  • Een nieuw perspectief op organisatieverandering binnen de zorgbranche – van traditionele zorg naar meer welzijn en beleving;
  • hoe leiderschap het antwoord is op de huidige en toekomstige uitdagingen binnen de VVT- sector;
  • de samenhang tussen strategie, structuur, organizational grid en cultuur.

16:00 – 16:45 uur | Marc Janssen: ‘Van VVT organisatie naar een verlengd hospice’

16:45 – 17:15 uur | Interactieve sessie met vragen en antwoorden

Masters in Change Management College TourMarc Janssen

Keynote speaker Marc Janssen

Directeur Zorg en Dienstverlening bij Stichting Land van Horne

Dhr. Janssen is een autoriteit op het gebied van verandermanagement in de zorgbranche. Binnen zijn organisatie pleit hij ervoor om te focussen op leiderschap en het ontwikkelen van een nieuwe visie op het primaire proces van de zorg. Op 27 mei a.s. deelt hij met ons zijn verrassende en actuele visie op het gebied van het veranderende landschap in de VVT sector.

Een verrassende en actuele visie over het veranderende VVT landschap

Graag nodigen wij u uit voor dit unieke, kosteloze event. Samen met Luc Theunissen (Directeur Equipe) in de rol van interviewer verwachten wij u op een interactieve en praktische manier te inspireren met nieuwe inzichten. Voorafgaand aan het webinar heeft u de mogelijkheid om uw vragen in te dienen. Tijdens het webinar zal de spreker uitgebreid ingaan op deze vragen.

Graag tot dan!

Directie en medewerkers Equipe

Aanmelden
webinar 27 mei

Afmelden Change management event

Aanmelden Change management event