Skip to main content

‘Van VVT organisatie naar verlengd hospice’

In het format, bekend van TV, laten wij inspirerende sprekers aan het woord over actuele thema’s op het gebied van change management. Ons eerste webinar staat in teken van de veranderende zorg en de daarbij behorende uitdagingen.

Luc Theunissen praat met Marc Janssen, directeur Zorg en Dienstverlening bij Land van Horne over allerlei actuele thema’s in de ouderenzorg. Dhr. Janssen deelt zijn perspectief op organisatieverandering en zijn kijk op het veranderende landschap in de VVT-sector. Hij legt uit hoe vanuit visie en leiderschap antwoord gegeven kan worden op actuele vraagstukken die spelen in de ouderenzorg.

Laat u inspireren door nieuwe change management
inzichten voor de VVT-sector. 

Visie is leidend

In onderstaand model, samengesteld door dhr Marc Janssen, zijn de dagdagelijkse uitdagingen bij de aansturing van een VVT organisatie opgenomen. Wat moet er elke dag de focus krijgen? Met name de visie op het primair proces als de visie op behandeling is leidend wanneer er een verandering ingezet moet worden. De rest verdwijnt dan op de achtergrond.

Ondersteuning nodig bij uw change vraagstuk?

Wilt u snel in verbinding gesteld worden met een (interim-) change manager die u kan ondersteunen in uw verandertraject?

Neem contact op met het team

Contact pop up
reCAPTCHA