Vóór en dóór Masters in

change management

Vóór en dóór

Masters in

changemanagement

Over het platform

Dit platform is gecreëerd vóór en dóór Masters in change, ervaren managers met een specialisatie in het oplossen van een change vraag. Bij een change vraagstuk dient een organisatie of afdeling een beweging te maken van de huidige situatie (IST) naar de gewenste situatie (SOLL). Vaak gaat deze verandering niet zonder slag of stoot, het meenemen van de medewerkers is van cruciaal belang. Een change manager beschikt over de sociale vaardigheden om het vertrouwen van medewerkers te verkrijgen, weerstanden te overbruggen en mensen te enthousiasmeren om zelf eigenaar van de verandering te worden.

Dit platform is een verzameling van interessante artikelen, cases en interviews mét en óver bewezen verandermanagers die u hun visie en tips geven die u zullen ondersteunen én inspireren tijdens uw eigen changetraject.

Bent u zelf een Master In Change en wilt u uw verhaal delen? Laat uw gegevens achter en onze redactie neemt contact met u op.

Neem contact op

Equipe Professionals Only

Het platform Masters in change management is mogelijk gemaakt door Equipe Professionals Only, specialist in bemiddeling van change managers in elk vakgebied.

www.equipe-bv.nl

Career Changers

Heeft u ook een interessante carriereswitch gemaakt? Laat het ons weten!